Kiemelt hirdetéseink
Objektumok
Név: Eni Hungaria Zrt
Cím: 2040 Budaörs, Agip út 4.
Telefon: +36/23-505-588, +36/23-415-556
Kapcsolattartó:
E-mail: oilservice@agip.hu


 
 
 
 
 
 
 
 
Zártkörűen Működő Részvénytársaság
2040 Budaörs, Agip u. 4.
Postacím: Budaörs 1. Pf. 3.
E-mail: agip@agip.hu
Tel: 00 36/23/505-500
Fax: 00 36/23/415-556

Kenőanyag Műszaki Vevőszolgálat
Tel.: 00 36/23/505-568, 00 36/23/505-569
Fax: 00 36/23/505-513
E-mail: oilservice@agip.hu
 

Cégbemutatás:
 
Az Eni Magyarországon
 
Az Agip a világ vezető olajtársaságai közé tartozó olasz vállalatcsoport, az Eni S.p.A. kereskedelmi márkája. Magyarországon az Eni több mint 170 modern töltőállomással és üzlettel van jelen. Ügyfeleinek az Eni technológiailag fejlett kenő- és üzemanyagokat, különleges termékeket kínál.
 
1990-es alapítása óta a Vállalat aktív részese a piacnak. Magasan képzett munkaerőt alkalmaz, legfőbb tevékenységeit tekintve kenőanyag előállítással és forgalmazással, valamint üzemanyag kereskedéssel foglalkozik.
 
Kenőanyagok gépjárművekhez
 
Az Eni mindig is sokat áldozott arra, hogy nagy teljesítményű kenõanyagokat fejlesszen ki és gyártson minden motortípushoz, a több mint harminc évvel ezelõtti elsõ szintetikus olajoktól a mai kiváló minõségű termékekig.
 
Azáltal, hogy egyesítettük a Forma-1-ben és a különbözõ szintű járműkiállításokon szerzett tapasztalatainkat és jelen vagyunk ügyfeleink oldalán a szervizműhelyekben is szerte Olaszországban valamint a világ minden részén, termékeink referenciaanyagokká váltak minden motortípus esetében és minden felhasználási területen.
 
A motorkerékpárok motorjaitól a legfejlettebb sportautókig, a legerõsebb teherautók dízelmotorjaitól a mezõgazdaságban használt traktorokig, a villamos energiát elõállító turbináktól a hajók haladását biztosító óriási méretű motorokig az Agip termékek minden alkalmazási területen képesek kiemelkedõ teljesítményt nyújtani, és hosszú felhasználási idõt biztosítani a vevõk teljes megelégedésére, mindezt ráadásul úgy, hogy közben a környezetvédelmi szempontokat is tökéletes mértékben kielégítik.
 
Egyedi igényeket kielégítő kenőanyagok és a kapcsolódó szolgáltatások
 
Az Eni korszerű, a legkülönfélébb alkalmazási területeken való felhasználásra alkalmas kenőanyagokat kínál. Ezeket a milánói kutatóközpontban fejlesztik ki, és Livornóban (Olaszország), Rotterdamban (Hollandia) és Gavában (Spanyolország) gyártják a cég korszerű gyáraiban.
 
Az Eni kutatásokat végez a kenőanyagok területén, hogy a teljes termékskálát felölelő, minden tevékenységi területen a használat során fellépő minden szükségletet kielégítő termékeket tudjon kifejleszteni.
 
Számos olyan tevékenységi terület van, ahol az Eni egyedi megoldásokat kínál minden műszaki és kereskedelmi partnerének.
 

vissza
Google